locatie
PEERDERBAAN 58, 3910 NEERPELT
e-mail
INFO@ENERVRO.COM
telefoon
011 64 39 11
Enervro Slider 1 Enervro Slider 1 Enervro Slider 1

enervro voor uw verwarming, duurzame energie, sanitair en ventilatie

onze populairste producten

revivo 140 pelletkachel

REVIVO 140 pelletkachel
RIKA-display Regel de kachel intuïtief en overzichtelijk met de ingebouwde Touch Display! Kamerlucht­onafhankelijk Een kachel heeft ongeveer 20 m³ verse lucht per uur nodig. Bij kamerluchtonafhankelijke kachels kan de lucht van buiten worden aangevoerd. Dat is vooral nodig bij goed geïsoleerde ruimten. Bijzonder stil Dankzij de nieuwe innovatieve pellettoevoer zijn de tikkende geluiden van traditionele systemen volledig verleden tijd, zodat een perfecte, comfortabele rust ontstaat.

bora wastafel - van marcke origine

Bora Wastafel - Van Marcke Origine
opbouwwastafel - 405x405x120 mm - natuursteen zwart

inbouwbad acryl foster 180x80 - hoesch

Inbouwbad Acryl Foster 180x80 - Hoesch
Hoesch. Foster. Inbouwligbad in het Foster-design, als 2-zits-uitvoering. Sterarchitect Norman Foster is een meester in stilistische concentratie. Dit model is een futuristische herinnering aan het ouderwetse zinkbad - maar met modern ligcomfort. De hoge kraag geeft de schouders ondersteuning. Dit bad heeft zowel een comfortabele hoofdsteun als een perfecte vormgeving. Dit model is leverbaar in 3 andere maten. Afmetingen: 1800 x 800 x 470 mm.

barbecue spies grill

Barbecue Spies Grill
De spies bestaan uit een houten handvat en een inox stang waarop je stukken vlees, vis, kip of schaalvruchten kan rijgen. Je kan verschillende soorten vlees of vis afwisselen wanneer je zelf je spies samenstelt. Je kan ook naar je eigen verbeelding een zoete spies samenstellen, zoals een vruchtenspies als dessert. Kinderen lusten graag marshmallow spiezen. De spiesset bevat 5,6 of 7 spiezen, afhankelijk van de grootte van je vuur.

duo 7 pelletkachel

Duo 7 pelletkachel
De Duo 7 valt op door de luxe houtkachel uitstraling, dit wordt mede door de stevige gietijzeren deur gerealiseerd. De Duo 7 is met een sterke ruimte ventilator uitgevoerd waardoor de warmte snel wordt verspreid. Door de nieuwe verbrandingstechniek is het vuur mooier en rustiger. Daarnaast zorgt de innovatieve automatisch reinigende kantelrooster en ruime aslade ervoor dat u tot wel een maand kunt stoken. De pelletkachel Duo 7 is ideaal in te zetten als bijverwarming in uw woonkamer dankzij het regelbare vermogen. Door het grote pelletreservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen. Volledig instelbaar wat betreft tijd en temperatuur, zo heeft u altijd voldoende warmte op de door u ingestelde tijd. De Nordic Fire kachels beschikken over een ‘Silence system’. Dit systeem zorgt ervoor dat het geluid sterk wordt gereduceerd. Hierdoor behoren onze kachels tot de stilste in zijn soort.

infrarood paneel basic 1000w mat zwart

Infrarood paneel BASIC 1000W MAT ZWART
De verwarming is mobiel, Panelen zijn draagbaar en eenvoudig te installeren Kan overal worden toegepast zowel thuis als op kantoor ook interessant voor medische en agrarische toepassingen (operatiezalen, veeteelt, ...) Werkt zonder verwarmingsketel of boiler en dus ruimtebesparend. Geen CO2 uitstoot, Geen brandstoftransport of opslag en geen stofcirculatie. Geen warmteverliezen, de elektrische energie wordt volledig omgezet in warmte. 10 Jaar waarborg op het paneel, 2 Jaar waarborg op de elektrische componenten. Benodigd vermogen per kamer zie tabel (afbeeldingen). Koppeling aan wireless intelligent saving thermostaat (WIST) mogelijk via kabelverbinding met RFSA-61B unit. (zie afbeeldingen)

tools bbq in leren hoes

Tools BBQ in leren hoes
Set van 6 BBQ-accessoires • 1 x RVS multifunctionele spatel tevens voorzien van opener (proost) • 1x RVS grijptang voorzien van 4 tanden • 4 x RVS spiezen van ± 37 cm per stuk De omgeving wordt beschermd door een 100% lederen etui. Die voorzien is van een klittenband sluiting.

ruby fires atri (vrijstaand)

Ruby fires Atri (vrijstaand)
De Ruby Fires Atri is een strak vorm gegeven moderne vrijstaande haard. De strakke uitvoering in aluminium maken van de Atri een echte design haard. Door zijn compacte formaat is de Atri ook in kleinere ruimtes te plaatsen. Het model Atri is tevens als wandmodel leverbaar. Inclusief bijpassende keramische brander. Let op! De Atri kan niet gebruikt worden in combinatie met een keramische houtset, kiesels of basalt split.
Laat het professioneel installeren of doe-het-zelf!
Welke service kunnen wij u bieden?
Enervro - Professionele service

Wij installeren en onderhouden uw

Enervro toonzaal
heeft u nog vragen? bent u op zoek naar inspiratie?
bezoek dan onze showroom in neerpelt!

Enervro installatie- en onderhoudsdienst

Wij installeren en/of onderhouden uw verwarming, duurzame energie, sanitair en ventilatie voor zowel kleine als grote nieuwbouw- en renovatieprojecten. Waar bent u naar op zoek?
contact gegevens
Enervro bvba
Peerderbaan 58
3910 Neerpelt
Limburg - België
Tel. 011 64 39 11
Fax. 089 47 15 69
info@enervro.com
www.enervro.be
BTW BE0822.497.048
openingsuren showroom
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09u00 - 17u00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09u00 - 17u00
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: 10u00 - 16u00
Ook op afspraak
Vanaf 01 mei tot 31 augustus is onze showroom op zaterdag enkel te bezoeken op afspraak.