locatie
PEERDERBAAN 58, 3910 PELT
e-mail
INFO@ENERVRO.COM
telefoon
011 64 39 11
Enervro Slider 1 Enervro Slider 1 Enervro Slider 1

Pelletbranders

Een pelletbrander is een eenvoudige manier om uw bestaande centrale verwarming om te bouwen tot een pelletinstallatie.

Pelletbranders voor CV

Door een pelletbrander op een bestaande ketel (bv. mazoutketel) te plaatsen, zal deze pellets in plaats van mazout of gas verbranden. We verwijderen de brander van de oude installatie, plaatsen de pelletbrander erop en plaatsen een klein of groot reservoir voor de pellets (naargelang de ruimte).
Zo kan uw hele centrale verwarming op deze hernieuwbare energiebron draaien. U bent niet langer afhankelijk van de schommelende olieprijs. Maar wat als de olieprijs historisch laag komt te staan? Dan kan de pelletbrander worden gedemonteerd en de stookoliebrander er terug op worden geplaatst. Hetzelfde geldt voor een aangeblazen gasbrander.

Toepasssingen pelletbranders

Pelletbranders worden niet alleen gekozen door particulieren maar ook door bedrijven. Enervro plaatste al meermaals pelletbranders voor industrie zoals bakkers, ijzersmelterij, brouwerij etc.

Merken pelletbranders

Enervro verkoopt en plaats pelletbranders van Pellx.

Pellx pelletbranders

Een Zweedse fabrikant die dacht aan een goedkopere manier om een volledig huis te verwarmen met pellets en de zware kosten van andere producten weg te laten vallen.

Pelletbrander prijs

De kostprijs van een pelletbrander is afhankelijk van type en stookvermogen. Weet u niet goed wat u nodig heeft? Enervro helpt doe-het-zelvers of wij voeren de volledige installatie voor u uit, afhankelijk van uw wensen.
Bekijk pelletbranders in onze webshop of neem contact met ons op voor meer info of een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van uw pelletbrander.
contact gegevens
Enervro bvba
Peerderbaan 58
3910 Pelt
Limburg - Belgiƫ
Tel. 011 64 39 11
Fax. 089 47 15 69
info@enervro.com
www.enervro.be
BTW BE0822.497.048
openingsuren showroom
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09u00 - 17u00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09u00 - 17u00
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: 10u00 - 16u00
Ook op afspraak
Vanaf 01 mei tot 31 augustus is onze showroom op zaterdag enkel te bezoeken op afspraak.