locatie
PEERDERBAAN 58, 3910 PELT
e-mail
INFO@ENERVRO.COM
telefoon
011 64 39 11
Enervro Slider 1 Enervro Slider 1 Enervro Slider 1

Enervro voor uw verwarming, duurzame energie, sanitair en ventilatie

Infrarood verwarming voor uw woning

Heeft u geen CV of gebruikt u oude straalkachels? Dan kan infrarood verwarming (IR-verwarming), met infrarood panelen een goede oplossing zijn. Enervro plaatst deze meestal in badkamers maar ze kunnen ook in andere kamers van uw huis of kantoor (zoals office cubicles) verwarmen.
Infrarood verwarming in badkamers gebeurt door infraroodpanelen op of in de muren, plafond of zelfs spiegels. Deze panelen zijn volledig te personaliseren met kleuren of bedrukte tekeningen/foto’s. Dankzij infraroodpanelen creëert u een gezond binnenklimaat en bespaart u de ruimte van radiatoren.

Hoe werken infrarood panelen?

In tegenstelling tot andere verwarmingsbronnen geven infraroodpanelen geen warmte lucht af maar stralingswarmte. De infraroodstralen warmen namelijk alle materialen en personen in de nabije omgeving op. Deze voorwerpen en personen geven op hun beurt weer warmte af aan de lucht. Door directe en indirecte verwarming gaat er geen energie van de infraroodpanelen verloren.
Daarnaast hebben de infraroodpanelen een gezonde werking op het lichaam. Het heeft namelijk een bevorderende werking op uw cel productie.

Infrarood verwarming nadelen

Het is duidelijk dat er talrijke voordelen aan infrarood verwarming zijn. Zijn er dan geen nadelen? Jawel maar het hangt van de situatie af:
  • Infrarood verwarming is een beter alternatief voor de klassieke elektrische verwarming in kleine ruimtes zoals een badkamer of WC.
  • Als u de kostprijs van IR-panelen met verwarming op bv. gas vergelijkt komt deze laatste er interessanter uit. Daarom is het gebruik van infraroodpanelen vooral interessant als u over zonnepanelen beschikt.
Infrarood verwarming blijft zich in tussentijd nog verder ontwikkelen en zal in de toekomst alleen maar beter en efficiënter op worden.

Infrarood panelen kopen

Enervro verkoopt infrarood panelen voor doe-het-zelver, bekijk hiervoor onze webshop.

Advies en installatie infrarood verwarming

Weet u niet goed welke infrarood verwarming u nodig heeft? Enervro geeft u het juiste advies en kan erna de installatie voor u uitvoeren.
contact gegevens
Enervro bv
Peerderbaan 58
3910 Pelt
Limburg - België
Tel. 011 64 39 11
Fax. 089 47 15 69
info@enervro.com
www.enervro.be
BTW BE0822.497.048
openingsuren showroom
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09u00 - 17u00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09u00 - 17u00
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: 10u00 - 16u00
Ook op afspraak
Vanaf 01 mei tot 31 augustus is onze showroom op zaterdag enkel te bezoeken op afspraak.